Esra-Zafer-Eşref Yıldırım Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki.. 1- Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2- Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. 3- Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 4- Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. 5- Okulumuzda; herkes, hergün, daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Esra Zafer Eşref YILDIRIM Ortaokulu olarak misyonumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarını Anayasada ifadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını ve milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, seçkin bir ortamda okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan,çalışkan, disiplinli, başarılı, kendisini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim Dönemi mezunlarımızdan 1 öğrencimiz Kaya Karakaya Fen Lisesine,2 öğrencimiz Cemil Meriç Fen Lisesine, 2 öğrencimiz Şehit Eyüp Oğuz Fen ve Anadolu İmam Hatip Lisesine,2 öğrencimiz Çubuk Bey Anadolu Lisesine ,2 öğrencimiz Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesine, 2 öğrencimiz Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesine , 6 öğrencimiz Elazığ Lisesine yerleşmiştir.

Saatler: 08:20-14:55
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04242332790

Belgegeçer - (424) 233 2790

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://esrazaferesrefyildirim.meb.k12.tr

Adres - OLGUNLAR MAH. ADALET SOK NO1

Öğretmen :48
Öğrenci :475
Derslik :20
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1210
Öğretim Şekli :NORMALÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Elazığ/Merkez

Adres - OLGUNLAR MAH. ADALET SOK NO1

Ulaşım yürüyüş mesafesinde

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 km